Cruelty-free | Vegan | Organic certified ingredients
Cruelty-free | Vegan | Organic certified ingredients
Fri frakt + 1-3 dagars leverans
Cruelty-free | Vegan | Organic certified ingredients

Om oss

Om Herbique

HERBIQUE tror på stressfri hudvård som använder ren kemi och naturliga ingredienser för att ge kliniska resultat.

You Belong Here.

Vi är konstnärer, professionella skapare, läkare. Vi är sexuella varelser. Vi är matriarker. Vi är patriarker. Vi förändrar världen. Vi slåss och vi älskar. Vi är alla. Vi är inga.

Vi är flerdimensionella. Multi-generationella. Oavsett om du målar vackra landskap eller hamrar ut “hårt- formulerade mejl”. Oavsett vilken kamp du driver. Oavsett vilket uppdrag du har, vill vi hjälpa dig att nå ditt mål.

Vi är HERBIQUE och vi älskar unikt.

Vårt uppdrag:

Genom att stå för något (klimaträttvisa) och luta oss mot något (vår vetenskap och våra resultat), kommer vi att leda vägen inom framtidens mer hållbara, transparenta och effektivare skönhetsindustri

Radikal
Transparens

Vi ville skapa produkter som uteslutande använder helande växtingredienser. Ingen av våra produkter innehåller parabener eller sulfater. Utöver det är våra produkter glutenfria, veganska och cruelty-free.

Kliniska
Resultat

Våra produkter har laboratorietestats, och våra formler skapades noggrant från grunden under tre års tid. Vi har hämtat våra ingredienser från hela världen, för att ge dig de mest effektiva, naturliga lösningarna.

Framåt
Framsteg

Vi älskar vår planet och dess invånare. Därför vill vi använda vår röst, och högljutt fightas för planeten och människorna som bor här.

Radikal förändring
börjar inifrån

Balans

I Sverige har vi vårat vackra koncept, ”lagom”. På HERBIQUE strävar vi efter lagom, vilket resulterar i balans hos varje produkt som vi skapar.

Den perfekta balansen mellan kliniskt och naturligt. En perfekt mix av vetenskap och känsla.

Inkluderande

Till dig. Till mormor. För alla.

Om inte din mormor finns på Instagram kanske hon inte har hittat vårt varumärke … Vi värdesätter inkludering, och vi vill vara tydliga med att våra hudvårdsprodukter passar alla, oavsett
ålder och kön.

Faktum är att våra produkters antiinflammatoriska och anti-ageing egenskaper klart gynnar äldre personer.

Stressfri
Hudvård

Bara bra och naturlig kemi
som vårdar dig och vår planet.

Awakewing Elixir 6ml

Till butiken